16.07.2020 Slik lager du en skikkelig kongledessert Bli med sanker Gaute Vindegg på dessertjakt – i skogen.
02.07.2020 Russekålen er ugressets brokkoli Russekålen er den veksten flest folk vil bruke etter at kokk og sanker Gaute Vindegg har vist den frem.
25.06.2020 Dette ugresset kan du lage gresselig god suppe av Sanker og kokk Gaute Vindegg gir ugresset en ny sjanse.
18.06.2020 – Hvis du var sulten nok, kunne du brukt ljå Kokk og sanker Gaute Vindegg gir deg oppskriften på mat du kan plukke i naturen.
10.11.2015 Slik tilbereder du harekjøtt Harejakt har lange tradisjoner i Norge. Her er de beste oppskriftene fra Credo-kokk Heidi Bjerkan.
28.10.2015 Prøv dette med villanden Heidi Bjerkan synes den norske villanden kommer best ifra det med litt asiatisk hjelp.
21.10.2015 - Reinsdyrkjøttet er helt magisk Tørket, røkt, som suppe, i gryte eller som skank å pille på. Les mesterkokk Heidi Bjerkans oppskrifter på reinsdyrkjøtt.
14.10.2015 Hjort er hjort, spist er spist Kjøttet er mørt, magert, smaksrikt, er godt i pølse, i gryte, som stek og gravet.
07.10.2015 Prøv noe nytt med elgkjøttet Skogens konge kan brukes til langt mer enn stek og karbonader. Her er Heidi Bjerkans to favoritter med elg.
30.09.2015 Trikset som gjør rypene saftige Heidi Bjerkan fra Restaurant Credo gir deg sine beste rypeoppskrifter.