18.06.2020 Stenger Michelin-restauranten Speilsalen etter ett års drift I juli stenger Michelin-restauranten Speilsalen for oppussing. En ny kaviarbar skal trekke flere internasjonale gjester.
19.03.2020 Slik lager du Michelin-dessert selv Tid, presisjon og urnorske ingredienser er nøkkelen til å lage Michelin-kokk Christopher Davidsens beste dessert.
27.02.2020 Andreas Viestad: Hva skal til for å vinne en Michelin-stjerne? Da de nordiske Michelin-stjernene ble delt ut i Trondheim 17. februar, kunne enkelte juble, mens andre måtte klø seg i hodet.
20.12.2019 Strålende i Speilsalen Bør Børson møter Louis XIV og Paul Bocuse i Trondheims storslåtte speilsal.
26.03.2019 Vaffelen som skal løfte Britannia Hotel Christopher Davidsen (35) har store ambisjoner for restauranten sin i nyåpnede Britannia Hotel – og deler oppskriften på sin prisvinnende vaffel.
19.10.2017 To retter i én: kylling ras el hanout og kyllingsalat Bocuse d’Or-kokk Christopher Davidsens helstekte kylling får ben å gå på. Restene havner i salaten.
12.10.2017 To retter i én: røkt kjøttpølse med kålrotstuing og pytt i panne Sølvvinneren i årets Bocuse d’Or, viser hvordan du kan lage to smarte hverdagsretter av samme base. Denne gangen: røkt kjøttpølse
05.10.2017 To middager i én: pasta med tomatsaus og vegetarisk moussaka En god tomatsaus kan gi to gode middagsretter. Sølvvinneren i årets Bocuse d’Or viser hvordan.
27.09.2017 To retter i én: fårikål og frikassé Er kjøttet ordentlig, kan hvem som helst lage god fårikål – bare spør årets sølvvinner i Bocuse d’Or.
21.09.2017 To retter i én: stekt torsk og plukkfisk Bocuse d’Or-finalist Christopher Davidsen viser hvordan du kan lage to smarte hverdagsretter av samme base. Denne gangen: torsk.
14.09.2017 Ny matserie: To for én Bocuse d'Or-sølvvinner Christopher Davidsen deler to oppskrifter basert på samme base.
07.09.2017 Fra fosterhjem til sølv i Bocuse d'Or Med en oppvekst i fosterhjem og på institusjoner har Cristopher Davidsen spist flere middagsvarianter enn de fleste. Nå utgir sølvvinneren i årets Bocuse d'Or kokebok.
19.01.2017 – Å skjære grønnsaker er som å spille golf – Det holder ikke å lære seg golfsvingen én gang, du må trene inn bevegelsen, sier Bocuse d'Or-president Lars Erik Underthun (59).