Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Moderne indisk

Nan peshawari med vaniljeis

Nanbrød passer til alt – kanskje aller best til dessert
Oppskrift på nan peshawari med vaniljeis

Oppskrift på nan peshawari med vaniljeis

-
+

Nan peshawari med vaniljeis

  • 1.00 porsjon nan grunndeig
  • 200.00 g sukker
  • 150.00 g smør
  • 3.00 ss kanel
  • 1.00 ss kardemomme
  • 100.00 g pistasjnøtter
  • 100.00 g cashewnøtter
  • 100.00 g mandler eller peanøtter

Slik gjør du

Se oppskrift på nan grunndeig her.

  • Putt alt i en foodprocessor og kjør til en god masse.
  • Tilsett eventuelt litt mer smør og sukker om det er ønskelig.
  • Nøtteblandingen kan bakes inn før steking, smøres oppå etter steking eller det kan være på siden.
  • Serveres varmt med vaniljeis til.