Slik gjør du
- Varm opp væsken til 37 grader.
- Tilsett gjær, sukker og væsken i en eltebolle og rør godt sammen. La blandingen stå i romtemperatur i 15 minutter.
- Vei opp alt det tørr og ha i. Elt deigen i ti minutter.
- Tilsett smøret og elt i åtte minutter til.
- La deigen heve til dobbelt størrelse.
- Rull deigen ut til en pølse og del den opp til emner i passende størrelse.
- Rull ut små boller, sett de på et brett igjen og la dem heve igjen (fra 30 minutter til én time).
- Frityrstek bollene på 160 grader til de er gylne og brune.
- Legg de ferdige donutene på en tallerken med papir, slik at overflødig olje får renne av.
- Rull i sukker og fyll med mangocurd. Server.
Slik gjør du
- Miks sammen sukker, egg og mangopuré i en bolle. Pisk godt sammen med en håndvisp.
- Lag et vannbad (ha vann i en kjele og la det småkoke).
- Ha bollen i vannbadet og rør. Pass på at det ikke kommer vann i røren.
- Rør rundt til røren blir tykk. Den må ikke bli varmere enn 80 grader.
- Kutt opp smøret i terninger.