Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Dessert

Marshmallows med frukt og honning

De beste påskeeggene klekker du selv
Marshmallows med frukt og honning av Sverre Sætre

Marshmallows med frukt og honning av Sverre Sætre

-
+

Marshmallows med frukt og honning

  • 200.00 g sukker
  • 100.00 g frukt eller bærpuré etter ønske (bringebær, solbær, pasjonsfrukt, appelsin)
  • 160.00 g lys honning
  • 20.00 g gelatinpulver
  • 0.75 dl vann

Nok til 10 personer

  • Bløtlegg gelatin i vannet i ca. 5 minutter. Smelt gelatinen med den varme fruktpureen.
  • Ha i en piskebolle, tilsett resten av frukt­pureen og honningen, og pisk luftig.
  • Ha i halvegg-former som er smurt med olje – eller ha massen på et bakepapir smurt lett med nøytral olje og stryk den ut til ca. 2 centimeters tykkelse.
  • Sett massen i romtemperatur til den stivner, ca. 4 timer. Rull marshmallows i sukker kjørt med tørkede bær, ristet og avkjølt kokos, hakkede pistasjnøtter eller andre nøtter.