Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Lun rødbetsalat på en seng av ruccola

Lun rødbetsalat på en seng av ruccola

Lun rødbetsalat på en seng av ruccola

-
+

Ingredienser

  • 2.00 stk rødbeter
  • 1.00 stk søtpotet
  • 50.00 g fetaost
  • 0.50 dl pinjekjerner
  • 100.00 g ruccola
  • 0.50 stk rødløk
  • 1.00 ss olivenolje
  • salt og pepper

Sett ovnen på 180 grader. Kutt grønnsakene i biter og legg dem i en ildfast form. Salte og pepre etter eget behag. Stek til grønnsakene er møre. Legg grønnsakene i en seng av ruccola. Rist pinjekjernene i en panne og strø over sammen med oppsmultret fetaost og kuttet rødløk. Hell litt olje på tilslutt og server.