Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Helt vilt

Reinsdyrsuppe

Oppskrift på reinsdyrsuppe av Heidi Bjerkan

Oppskrift på reinsdyrsuppe av Heidi Bjerkan

-
+

Ingredienser

  • 500.00 g reinsdyrkjøtt i terninger, gjerne litt røkt
  • 2.00 stk gulrøtter i terninger
  • 4.00 stk poteter i terninger
  • 0.50 rotselleri i terninger
  • litt skogsopp
  • 2.00 stk laurbærblad
  • 1.00 l viltkraft
  • litt salt og pepper

Slik gjør du

  • Kok kjøttet i kraft i 15 minutter. Tilsett deretter grønnsaker, og kok så suppen ferdig.
  • Smak til med salt og pepper.
  • Server rykende varmt med flatbrød og smør.
  • Det er også veldig godt å ha litt ferdigkokte byggryn eller hel spelt i reinsdyrsuppen før servering.