– Vi skal prøve å rote oss frem til noe som smaker gamle dager

Gjengen bak Taco República og Ben Reddik åpner restaurant i et av Oslos eldste bygg.

Felles mål. – Det har vært en stor felles dugnad, sier Niklas Granlund (til venstre) om arbeidet bak Mangelsgården, som åpner i dag. Med på laget har han (fra venstre) interiørstylist Alessandro D'Orazio, sommelier og restaurantsjef Jessica Senning og kokk og kjøkkensjef Henrik J. Henriksen.
Felles mål. – Det har vært en stor felles dugnad, sier Niklas Granlund (til venstre) om arbeidet bak Mangelsgården, som åpner i dag. Med på laget har han (fra venstre) interiørstylist Alessandro D'Orazio, sommelier og restaurantsjef Jessica Senning og kokk og kjøkkensjef Henrik J. Henriksen.
Publisert 18. October 2018, kl. 13.21Oppdatert 23. October 2018, kl. 12.18