Toppkokker inn i kantinedrift

Kokkene bak Sentralen, Hitchhiker og Smalhans vil inn i kantinedrift og slår seg sammen med økokantinene Du godeste som vant matprisen i 2017.

Restaurantgruppen Lava slår seg sammen med high-end-kantineselskapet Du Godeste for å lage fler og bedre kantiner samtidig som de får flere bein å stå på. Fra venstre: Tom Victor Gausdal, Anders Braathen, kjøkkensjef i Du Godeste David Bratlie, Even Ramsvik og Du godeste-gründer Astrid Roppen. Foto: Fartein Rudjord
Restaurantgruppen Lava slår seg sammen med high-end-kantineselskapet Du Godeste for å lage fler og bedre kantiner samtidig som de får flere bein å stå på. Fra venstre: Tom Victor Gausdal, Anders Braathen, kjøkkensjef i Du Godeste David Bratlie, Even Ramsvik og Du godeste-gründer Astrid Roppen. Foto: Fartein Rudjord
Publisert 7. February 2018, kl. 14.04Oppdatert 8. February 2018, kl. 08.32