Fra fosterhjem til sølv i Bocuse d'Or

Med en oppvekst i fosterhjem og på institusjoner har Cristopher Davidsen spist flere middagsvarianter enn de fleste. Nå utgir sølvvinneren i årets Bocuse d'Or kokebok.

Enklere hverdag. – Det var strengt på kjøkkenet, men det var noe jeg taklet, jeg var vant til å bli kjeftet på, forteller Christopher Davidsen om sitt første møte med restaurantbransjen. Bocuse d'Or-vinneren er ny matspaltist i D2, og skal vise hvordan du kan lage hverdagsmat på en smartere måte.
Enklere hverdag. – Det var strengt på kjøkkenet, men det var noe jeg taklet, jeg var vant til å bli kjeftet på, forteller Christopher Davidsen om sitt første møte med restaurantbransjen. Bocuse d'Or-vinneren er ny matspaltist i D2, og skal vise hvordan du kan lage hverdagsmat på en smartere måte.
Publisert 7. September 2017, kl. 08.26Oppdatert 8. September 2017, kl. 07.13