Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Bocuse d’Or-effekt i havgapet

Tekst
Barna i Johannessen-familien har vokst opp i gjestgiveriet. Inntil videre er foreldrene Åsta og Øystein eiere og sitter med det formelle ansvaret, mens tvillingene Arnt og Ørjan (helt til høyre) har funnet sine roller med base i kjøkkenet. Lillesøster Regine ser ikke bort fra at også hun kommer mer inn etter utdannelsen er fullført. Alle foto:

Barna i Johannessen-familien har vokst opp i gjestgiveriet. Inntil videre er foreldrene Åsta og Øystein eiere og sitter med det formelle ansvaret, mens tvillingene Arnt og Ørjan (helt til høyre) har funnet sine roller med base i kjøkkenet. Lillesøster Regine ser ikke bort fra at også hun kommer mer inn etter utdannelsen er fullført. Alle foto:

– Det har eksplodert helt etter verdensmesterskapet, sier far Øystein Johannessen.

Bocuse d’Or-trofeet ga Ørjan Johannessen og Bekkjarvik gjestgiveri en vekst på 40 prosent. Nå er det ingenting han heller vil enn å lykkes med familiebedriften.

Etter at sønnen Ørjan Johannessen tok gull i kokke-verdensmesterskapet Bocuse d’Or i 2015 økte familieselskapets omsetning fra 25 til 35 millioner kroner, og dro med seg en resultatforbedring på fem millioner.

Se