– Would you like a chocolate chip cookie?

Er du mer interessert i å trene enn å ta en øl, ligger et stort døgnåpent treningsrom rett rundt hjørnet for baren.
Er du mer interessert i å trene enn å ta en øl, ligger et stort døgnåpent treningsrom rett rundt hjørnet for baren.
Resepsjonisten bak skranken på flyplasshotellet DoubleTree by Hilton Newark er et eneste stort smil når vi ankommer denne regnfulle vårdagen.

Lobbyområdet er gigantisk og minner om eksteriøret på et hotell i Costa del Sol. For jammen er det ikke et stort svømmebasseng, solsenger med håndklær, store grønne planter og flere sittegrupper inne på området. Men det er helt tomt. Ingen mennesker er å se, bortsett fra et par renholdere, selv om det er midt på dagen.

Gratis skyss

DoubleTree by Hilton er et helt ok overnattingssted hvis du ankommer Newark-flyplassen sent eller skal ta et grytidlig morgenfly. Hvert 20. minutt er det gratis shuttlebuss mellom hotellet og flyplassen, og den går presis. Shuttlebussen er også enkel og grei å ta hvis man har tenkt seg en svipptur inn til New York City, siden sjåføren skysser deg gratis til og fra flybussen på Newark. Om det er mye støy fra flyplassen eller motorveien rett ved? Nei, ikke i det hele tatt, siden rommene er «innebygd» i hotellet.

Det romslige hotellet med 502 rom er flittig brukt av piloter og flyvertinner, ellers var det ikke så mange gjester å se det korte døgnet vi var der. Det er mulig de var på rommene sine, for selv om rommene er veldig «beige», er de store, delikat møblert og med en herlig seng som det var svært vanskelig å stå opp av klokken 04.30 neste morgen.

Rommet er velutstyrt med vannkoker, strykejern, stor tv, safe, minibar og buksepresser. To myke lenestoler, en kontorpult og et stort vindu med utsikt over hele «bassengområdet» hører også med.

Badet er stort, med dusj, badekar og gratis produkter. Alt er rent og pent, selv om ikke alt interiør er helt moderne.

Spøkelsesaktig

Mange sperrer nok øynene opp og klør seg litt i hodet når de kommer til DoubleTree by Hilton, for du har garantert ikke sett maken. Det er som en liten Syden-landsby i en svær innpakning. Ja, det er merkelig. Og litt spøkelsesaktig. Men samtidig er det ikke så mye å klage på her. Servicen er god, fasilitetene er helt ok og maten grei nok. Og prisen, på rundt 1200 kroner per natt (frokost ikke inkludert), er akseptabel når hotellet ligger såpass nær flyplassen. Selv om man reiser grytidlig, får man kjøpt en solid frokost med varme retter. Dette er tross alt et flyplasshotell.

Er du mer interessert i å trene enn å ta en øl, ligger et stort døgnåpent treningsrom rett rundt hjørnet for baren.
Er du mer interessert i å trene enn å ta en øl, ligger et stort døgnåpent treningsrom rett rundt hjørnet for baren.
 

Vil du tilbringe hele dagen og kvelden på hotellet, finnes det både en restaurant, Bistro 128, og en sportsbar med småretter inne på hotellet. Er du mer interessert i å trene enn å ta en øl før du legger deg, er det tilgang til et stort døgnåpent treningsrom rett rundt hjørnet for baren, eller du kan ta en dukkert i bassenget som det er store sjanser for at du får helt for deg selv.

Et par minus er det imidlertid: Det er tilgang til parkering, men du må betale 18 dollar døgnet for en plass. Det er også en uting at de tar betalt for WiFi på et slikt hotell. Her koster det 12,95 dollar per døgn. Flere gjester har dessuten klaget på at de er blitt trukket for mer enn dette.

Greit og rimelig

Hotellet har fått 648 anmeldelser på TripAdvisor, og tilbakemeldingene er høyst varierte. De fleste er fornøyd med prisen og beliggenheten, men stort sett alle mener det er et «gjennomsnittlig» hotell.

Og det er det. DoubleTree by Hilton Newark er hverken spesielt koselig eller luksuriøst, men et greit og ganske rimelig sted å tilbringe en natt mellom to flighter i New York.

Les hele avisen

 

Se også:

Hotell i «rævklasse»:

Hotel i "Rævklasse"
Hotel i "Rævklasse"
00:54
Publisert:
 

Takplater løsnet fra hotell i Bodø

Takplater løsnet fra hotell i Bodø
Ekstremværet herjet i natt.
00:58
Publisert:

 

Les også: Cruisetrafikken halvert i Oslo

For lite hjelp til syriske flyktninger

SV mest tilbake på NRK-måling

Politirazzia hos rå melkebonde(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.