Den futuristiske el-motorsykkelen går fra 0 til 110 på 4 sekunder, og den kan cruise av gårde i rundt 160 kilometer før den må settes på lading.

– Den største forskjellen på å kjøre denne, er at elmotoren raskt leverer krefter og med et utrolig dreiemoment, sier Harley-Davidsons styreformann Matt Levatich.

30 el-motorsykler vil være ute på veien i USA i løpet av året, og den 111 år gamle motorsykkelprodusenten er spent på hvordan de vil bli mottatt.

Neste år skal el-motorsyklene også vises fram i Canada og Europa, men ifølge Levatich foreligger det ingen umiddelbare planer om å starte masseproduksjon av sykkelen som er døpt Project LiveWire.

Les også:
Frykter redere uten ansikt
Bevisjakt hos meglerkjemper
Mediesky investor gikk på en smell i 2012 - nå håver han inn igjen (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.