En tilhenger med laks for opptil en million kroner ble stjålet på Gardermoen mens sjåføren tok den pålagte hviletiden.

Sjåføren fra Kristensen Transport hadde lastet laks i Herøy på Helgeland lørdag og kjørt til Gardermoen for å levere den, skriver Trønder-Avisa. Inne på terminalområdet forsvant hengeren med fisk i løpet av natten.

– Han parkerte bilen og tok hviletiden på et annet område. Søndag morgen var «tralla» borte, sier daglig leder Oddbjørn Kristensen.

Sosiale medier ble tatt i bruk for å finne igjen den dyrebare lasten, og sjåføren kjørte en tur i nærområdet.

– «Tralla» ble funnet på vektplassen ved Jessheim, men hengeren som var fullastet med laks var tømt, sier Kristensen.

Han har fått vite at framgangsmåten ikke er ukjent, men sier han ikke hadde hørt om det før han selv ble et offer. Kristensen tror lasten, som han anslår er verdt mellom 500.000 og en million kroner, for lengst er ute av landet. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også:

Kina-tall tynger oljeprisen

Asia i dag: Vil skape superøkonomi fra internett

Feiring i Barcelona etter valgseier til separatistene

Se DNTV: Se hvor raskt hun åpner en østers

Se hvor raskt hun åpner en østers
Maria Petersen er nybakt mester i Norwegian Oyster Battle. Denne helgen skal hun konkurrere mot verdenseliten. Se hvor raskt hun åpner ti østers.
01:39
Publisert: