Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Årets avis på nett og papir!

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger
Oprah Winfrey er ikke bare en stor programleder. Hun har også gjort det bra som forretningskvinne. Nå kan hun smiler over at investeringen og engasjementet i Weight Watchers kaster av seg. Foto: Andy Kropa/Invision/AP/NTB Scanpix.
Oprah Winfrey er ikke bare en stor programleder. Hun har også gjort det bra som forretningskvinne. Nå kan hun smiler over at investeringen og engasjementet i Weight Watchers kaster av seg. Foto: Andy Kropa/Invision/AP/NTB Scanpix. les mer

Utenriks

Oprah tjener fett på Weight Watchers

Den kjente tv-stjernen kan godte seg over at aksjen stiger mer enn 20 prosent etter en fersk resultatoppdatering.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Oprah Winfrey har en papirgevinst på nærmere 300 millioner dollar, eller drøye 2,4 milliarder kroner, etter at hun gikk inn i slankekonseptet Weight Watchers International for to år siden, skriver Bloomberg News.

Selskapets aksjer stiger rundt 20 prosent til 54,47 dollar på tirsdag etter at det kom med oppdatert guiding. Så langt i år er aksjen opp 375 prosent.

Eier ti prosent

Da den kjente tv-personligheten, som er kjent for å sine problemer med å holde vekten, valgte å si ja til å promotere selskapet, gikk hun også inn med en eierandel på ti prosent av aksjene. Hun har også opsjoner som gjør at hennes andel kan øke nærmere 15 prosent.

Ifølge Bloomberg vil Oprah Winfrey nok en gang stille opp i annonser i forbindelse med salget. Selskapet rapporterte om en resultat per aksje på 65 cent, langt bedre enn de 51 centene analytikerne hadde forventet. Selskapet sier nå at det forventet et resultat per aksje på 1,83 dollar når 2017 gjøres opp, mens det tidligere hadde anslått resultatet til opptil 1,67 dollar.

Da Oprah Winfrey gikk inn i selskapet ble aksjen handlet til under syv dollar og hele eierandelen hennes kostet drøyt 43 millioner dollar. Tirsdag er eierandelen hennes verdt rundt 334 millioner dollar, skriver Bloomberg.

Se på DNtv:(Vilkår)

Utenriks
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.