Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Årets avis på nett og papir!

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger
Marianne Hagen slutter på Slottet. Foto: Åserud, Lise /NTB Scanpix
Marianne Hagen slutter på Slottet. Foto: Åserud, Lise /NTB Scanpix les mer

Pr

Marianne Hagen slutter som kommunikasjonssjef for kongehuset

Kommunikasjonssjef Marianne Hagen ved Det kongelige hoff er utnevnt som statssekretær i Utenriksdepartementet og slutter derfor umiddelbart ved Slottet.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Ole Edvard Wold-Reitan, som i dag er personlig rådgiver for kronprinsesse Mette-Marit, er konstituert som ny kommunikasjonssjef.

– Vi vil takke Marianne Hagen for den jobben hun har gjort ved Det kongelige hoff gjennom mange år, og samtidig ønske henne lykke til med nye oppgaver, sier hoffsjef Gry Mølleskog.

Kongen har i statsråd fredag også gitt statssekretær Øystein Bø avskjed i nåde fra Forsvarsdepartementet. Statssekretær Tore Skogen bytter beite fra Utenriksdepartementet for å overta etter Bø i Forsvarsdepartementet.

Marianne Hagen overtar dermed etter Skogen. Hagen har vært kommunikasjonssjef for hoffet siden 2008. Hun kom da fra stillingen som rådgiver for administrerende direktør i Norges Rederiforbund.(Vilkår)

Etterbørs Pr
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.