Hittil i år har snømangel og milde temperaturer lagt en demper på skisesongen. Flere av skianleggene har fremdeles ikke snø: se oversikt under.

Hemsedal skisenter er blant dem som hittil i år har måttet møte utfordringene. Nå har imidlertid daglig leder Andreas Smith-Erichsen en gladmelding til alle skientusiaster.

- Siden åpningen siste helgen i november, har vi laget veldig mye "kanonsnø". Nå har vi også fått nysnø, og forholdene er veldig fine, sier han til DN.

Julaften åpner skisenteret ytterligere fire nedfarter, noe som betyr at 21 av totalt 49 er åpne.

- Dette er egentlig et gjennomsnittlig år, hevder Smith-Erichsen.

Ifølge han har heller ikke den trege starten lagt en demper på besøkstallene.

- Besøkstallet har hittil vært på høyde med i fjor. Det er bra, med tanke på at vi ifjor hadde mer snø tidlig, sier han.

Les også:

- Kom dere ut av treningsstudio og gå på jobb

Nordea nedjusterer oljeprisprognosene

- Det kan nesten se ut som ledighetsøkningen aksellererer

Se DNtv: Fra «Luksusfellen» til millionbutikk

 

Dette ligger under treet i år
Thomas Holstad gikk fra Luksusfellen til millionbedriften Stay Classy. Produktet classywalk er en av årets populære julegaver.
00:53
Publisert:
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.