Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

– Et fantastisk godt år

Tekst
Restauranten Maaemo og kjøkkensjef Esben Holmboe Bang fikk i år tre stjerner i Michelin-guiden, som det første spisestedet i Norden. Foto: Tore Meek/

Restauranten Maaemo og kjøkkensjef Esben Holmboe Bang fikk i år tre stjerner i Michelin-guiden, som det første spisestedet i Norden. Foto: Tore Meek/

Stjernerestauranten Maaemo går i pluss for første gang.

Fakta: Maaemo

Norsk restaurant i nordisk kjøkkentradisjon. Satser på kortreiste, rene råvarer i sesong.

Grunnlagt av Esben Holmboe Bang (kjøkkensjef), Pontus Dahlström (sommelier) og Jon Frede Engdahl (Kolonialen-gründer) i 2010.

Dahlström har senere trukket seg ut og jobber i stedet med en nabolagsrestaurant på Bislett i Oslo.